Slide Iskolakezdési ajánlat a BRW Bútorstúdiónál Bővebben Slide New Layer SZUPER ÁR Junona 240

Konyhabútor

SZUPER ÁR!

72 990.-

A Junona belépő szintű, nagyon kedvező árú konyhabútorcsalád. Legyen blokként, vagy elemekből összeválogatva, praktikus konyhája lesz, divatos színekben.

Sonoma tölgy / Wenge betét
Méretek: 240x195x60/30 (szélesség x magasság x mélység)

TOVÁBB

Termékek

 • Vegye magát körbe olyan bútorokkal, melyek a modern ízlést szimbolizálják. A klasszikus és az időtálló dizájnnal az AMALIA előszoba garnitúra ellenállhatatlan. Az előszobagarnitúrák királynője a gazdag rakodóterének köszönhetően. Segít rendben tartani a kabátokat, sálakat, kalapokat, cipőket vagy táskákat. Rendszerezve és rendben tartja majd előszobáját. A bútor laminált faforgácslapból készült fehér színváltozatban. A garnitúra tartalmaz egy elegáns tükröt, három különböző magasságú szekrényt, polcot és egy fogas elemet. A legmagasabb baloldali szekrény akasztós, egy polccal van felszerelve, a jobboldali szekrény pedig fiókkal rendelkezik és egy polcot rejt magában.
 • Vegye magát körbe olyan bútorokkal, melyek a modern ízlést szimbolizálják. A klasszikus és az időtálló dizájnnal az AMALIA előszoba garnitúra ellenállhatatlan. Az előszobagarnitúrák királynője a gazdag rakodóterének köszönhetően. Segít rendben tartani a kabátokat, sálakat, kalapokat, cipőket vagy táskákat. Rendszerezve és rendben tartja majd előszobáját. A bútor laminált faforgácslapból készült fehér/wotan tölgy színváltozatban. A garnitúra tartalmaz egy elegáns tükröt, három különböző magasságú szekrényt, polcot és egy fogas elemet. A legmagasabb baloldali szekrény akasztós, egy polccal van felszerelve, a jobboldali szekrény pedig fiókkal rendelkezik és egy polcot rejt magában.
 • Vegye magát körbe olyan bútorokkal, melyek a modern ízlést szimbolizálják. A klasszikus és az időtálló dizájnnal az AMALIA előszoba garnitúra ellenállhatatlan. Az előszobagarnitúrák királynője a gazdag rakodóterének köszönhetően. Segít rendben tartani a kabátokat, sálakat, kalapokat, cipőket vagy táskákat. Rendszerezve és rendben tartja majd előszobáját. A bútor laminált faforgácslapból készült sonoma tölgy színváltozatban. A garnitúra tartalmaz egy elegáns tükröt, három különböző magasságú szekrényt, polcot és egy fogas elemet. A legmagasabb baloldali szekrény akasztós, egy polccal van felszerelve, a jobboldali szekrény pedig fiókkal rendelkezik és egy polcot rejt magában.
 • Vegye magát körbe olyan bútorokkal, melyek a modern ízlést szimbolizálják. A klasszikus és az időtálló dizájnnal az AMALIA előszoba garnitúra ellenállhatatlan. Az előszobagarnitúrák királynője a gazdag rakodóterének köszönhetően. Segít rendben tartani a kabátokat, sálakat, kalapokat, cipőket vagy táskákat. Rendszerezve és rendben tartja majd előszobáját. A bútor laminált faforgácslapból készült sonoma tölgy/fehér színváltozatban. A garnitúra tartalmaz egy elegáns tükröt, három különböző magasságú szekrényt, polcot és egy fogas elemet. A legmagasabb baloldali szekrény akasztós, egy polccal van felszerelve, a jobboldali szekrény pedig fiókkal rendelkezik és egy polcot rejt magában.
 • ANABELA - egy romantikus női név, amelyről azonnal egy gyönyörű teremtés jut eszünkbe. Az ANABELA azonban lehet valami jóval praktikusabb is. Mit szólna egy cipősszekrényhez ezzel a névvel? A cipősszekrény egy előszobából sem hiányozhat. Egy nagyon praktikus kiegészítő, pont ezért szeretnénk most bemutatni Önnek egy modern kivitelezésű darabot. Laminált DTD-ből készült, bükk színváltozatban kapható. A billenőrész mélysége 27,5 cm. Az ANABELA szekrényeket tartalmaz az oldalain, valamint két polcból, egy fiókból és két billenőfiókból áll, ahová kényelmesen elhelyezheti cipőit.
 • ANABELA - egy romantikus női név, amelyről azonnal egy gyönyörű teremtés jut eszünkbe. Az ANABELA azonban lehet valami jóval praktikusabb is. Mit szólna egy cipősszekrényhez ezzel a névvel? A cipősszekrény egy előszobából sem hiányozhat. Egy nagyon praktikus kiegészítő, pont ezért szeretnénk most bemutatni Önnek egy modern kivitelezésű darabot. Laminált DTD-ből készült, fehér színváltozatban kapható. A billenőrész mélysége 27,5 cm. Az ANABELA szekrényeket tartalmaz az oldalain, valamint két polcból, egy fiókból és két billenőfiókból áll, ahová kényelmesen elhelyezheti cipőit.
 • ANABELA - egy romantikus női név, amelyről azonnal egy gyönyörű teremtés jut eszünkbe. Az ANABELA azonban lehet valami jóval praktikusabb is. Mit szólna egy cipősszekrényhez ezzel a névvel? A cipősszekrény egy előszobából sem hiányozhat. Egy nagyon praktikus kiegészítő, pont ezért szeretnénk most bemutatni Önnek egy modern kivitelezésű darabot. Laminált DTD-ből készült, sonoma tölgy színváltozatban kapható. A billenőrész mélysége 27,5 cm. Az ANABELA szekrényeket tartalmaz az oldalain, valamint két polcból, egy fiókból és két billenőfiókból áll, ahová kényelmesen elhelyezheti cipőit.
 • ANABELA - egy romantikus női név, amelyről azonnal egy gyönyörű teremtés jut eszünkbe. Az ANABELA azonban lehet valami jóval praktikusabb is. Mit szólna egy cipősszekrényhez ezzel a névvel? A cipősszekrény egy előszobából sem hiányozhat. Egy nagyon praktikus kiegészítő, pont ezért szeretnénk most bemutatni Önnek egy modern kivitelezésű darabot. Laminált DTD-ből készült, wotan tölgy/fehér színváltozatban kapható. A billenőrész mélysége 27,5 cm. Az ANABELA szekrényeket tartalmaz az oldalain, valamint két polcból, egy fiókból és két billenőfiókból áll, ahová kényelmesen elhelyezheti cipőit.
 • Az Anticca bútorcsalád antik hatású monument tölgy bútorlapból készül, mégis modern, funkcionális nappali és hálószobabútorokat kínál. A vastag, fogantyú nélküli frontjaival letisztult megjelenést kölcsönöz a lakás helyiségeinek. Az Anticca fiókos komód bőséges helyet kínál a ruhák számára, de segítségével könnyen rendet teremthetünk a nappaliban is.
 • Az Anticca bútorcsalád antik hatású monument tölgy bútorlapból készül, mégis modern, funkcionális nappali és hálószobabútorokat kínál. A vastag, fogantyú nélküli frontjaival letisztult megjelenést kölcsönöz a lakás helyiségeinek. Magas minőségű szerelvények és anyagok jellemzik a termékcsalád minden elemét, mely elemenként is megvásárolható. Vastag, fogantyú nélküli frontjaival letisztult megjelenést kölcsönöz a nappalinak és a hálószobának.
 • Az Anticca bútorcsalád antik hatású monument tölgy bútorlapból készül, mégis modern, funkcionális nappali és hálószobabútorokat kínál. A vastag, fogantyú nélküli frontjaival letisztult megjelenést kölcsönöz a lakás helyiségeinek. Magas minőségű szerelvények és anyagok jellemzik a termékcsalád minden elemét, mely elemenként is megvásárolható. Az Anticca fiókos komód bőséges helyet kínál a ruhák számára, de segítségével könnyen rendet teremthetünk a nappaliban is. Vastag, fogantyú nélküli frontjaival letisztult megjelenést kölcsönöz a nappalinak és a hálószobának.
 • Az Anticca bútorcsalád antik hatású monument tölgy bútorlapból készül, mégis modern, funkcionális nappali és hálószobabútorokat kínál. A vastag, fogantyú nélküli frontjaival letisztult megjelenést kölcsönöz a lakás helyiségeinek. Magas minőségű szerelvények és anyagok jellemzik a termékcsalád minden elemét, mely elemenként is megvásárolható. Vastag, fogantyú nélküli frontjaival letisztult megjelenést kölcsönöz a nappalinak és a hálószobának.

Go to Top