FLEX gardróbszekrények az Ön igényeihez – akár 50%-os áron!

A lakberendezés egyik sarkpontja a megfelelő tárolás, amely a legtöbb esetben különálló szekrények, tárolók, komódok és polcok segítségével történik. Ehhez azonban általában sok helyre van szükség az otthonon belül. De mit tegyünk, ha nem szeretnénk telezsúfolni a nappalit, hálószobát, előszobát vagy éppen a gyerekszobát szekrényekkel, komódokkal és egyéb bútorokkal? A gardróbszekrény ez esetben ideális megoldást jelent, hiszen a kihasználatlan falfelületek, beszögellések, keskeny folyosók mind értékes területté változnak!

 

További jó hírünk, hogy a beépített szekrények, gardróbszekrények és konyhabútorok esetén is igénybe vehető az Otthonfelújítási támogatás. Ennek köszönhetően akár a bútor és szerelésének ára felerészben visszaigényelhető!

A Flex gardróbszekrényekkel keskeny és mély, magas és alacsony gardróbot is létrehozhatunk, egyéni igényeink szerint variálva a nyitási módot, az előlapokat és belső kiegészítőket. A szekrények szilárd vázuknak köszönhetően stabil és tartós kialakítást eredményeznek, melyek hosszú garantálják azok stabilitását és problémamentes használatát.

Tudjuk, hogy a látszattal ellentétben nem olyan egyszerű megtervezni álmai szekrényét. Ezért készítettünk Önnek 4 egyszerű lépést, amelyek segítenek végigvinni az egész folyamatot. Fogadja el a kihívást, és élvezze a személyre szabott szekrényt, amelyre nem kell hónapokig várnia! A FLEX gardrób minden tárolási igényt kielégít. Tervezze meg saját szekrényét!

1. Válasszon ki egy korpuszt!

Válassza ki a megfelelő magasságú, szélességű és mélységű korpuszt (szekrénytestet), hogy tökéletesen illeszkedjen az elrendezéshez. Két szekrénymélység közül választhat (66 és 45 cm). A keskenyebb változatok ideálisak kisebb helyiségekben, például előszobában vagy folyosón (az elülső függesztőknek köszönhetően könnyedén felakaszthatja a téli kabátokat, ruhadarabokat és kiegészítőket). A mély szekrények a tágasabb belső terek vagy például a különálló szekrények esetén jelentenek ideális választást, előnyük, hogy bőséges tárolóhelyet biztosítanak.

A tervezés ezen szakaszában kiválaszthatja a gardrób magasságát (240 és 218 cm), valamint a szélességét is. Ennek köszönhetően a bútor könnyen a meglévő adottságokhoz (falfülkékhez, kiálló falrészek, stb.) és más otthoni zónákhoz igazítható.

A FLEX szekrények szilárd vázakon alapulnak, amelyek garantálják azok stabilitását. A szekrények oldalai és teteje 18 mm vastagságúak, 22 mm-es alsó lapja biztosítja a bútorok kényelmes használatát.

2. Válassza ki az ajtók nyitási módját, stílusát és színét!

A FLEX gardróbszekrényhez kivetőpántos vagy tolóajtókat is választhat. Ön dönti el, hogy ezek közül a megoldások közül melyik a legjobb az Ön számára!

A kivetőpántos ajtók nagyszerűek, ha elegendő hely van a szobában, hogy szabadon kinyithassuk. A márkás és tartós kiegészítőknek köszönhetően biztos lehet benne, hogy kényelmesen fogja használni őket. A nyíló ajtók kínálatában a modern, sima elülső felületeken kívül olyan divatos keretes előlapokat is talál, amelyek tökéletesen illeszkednek a skandináv stílusú belső terekbe. Ha viszont a minimalistább megoldásokat részesíti előnyben, és egyúttal egy kis szobát szeretne berendezni, válassza a tolóajtókat!

Döntés született? Itt az ideje kreatívnak lenni! Válassza ki a szekrény ajtajainak színét a számos elérhető lehetőség közül. Tükörlapok, modern lacobel (látványos üveglapok), fehér frontok matt vagy fényes kivitelben és valósághű fautánzatos felületek. Döntse el, melyik stílust részesíti előnyben! Ha még mindig nem tud dönteni, akkor játsszon a megoldásokkal, és keverje szabadon őket!

3. Rendezze be a gardróbot belső kiegészítőkkel!

Teljesen mindegy, hogy mekkora a ruhatára. A lényeg az, hogyan rendezi be a belső teret. Használja ki a Flex gardrób kiegészítői által nyújtott lehetőségeket! A megoldások széles skálája áll az Ön rendelkezésére, melynek köszönhetően könnyedén megtalálja több pár cipő, zokni, kézitáskák, ruhák, nadrágok, kalapok és sok más ruhadarab praktikus helyét.

A polcok és fiókok, valamint a további tárolók lehetővé teszik a belső tér funkcionális megszervezését, és a vastag pulóverek, pólók vagy sportruházat könnyed tárolását. A Flex szekrény lehetővé teszi, hogy a gardrób tartalmát még jobban kihasználja: felszerelhető további polcokkal a cipők számára, nadrágakasztókkal (két magasságban is felakaszthatók), valamint hagyományos fogasokkal, amelyeken például a nyári vagy elegánsabb ruhák foglalnak helyet.

A ruhásszekrény tervezésekor többféle divatos kiegészítőt is talál. Egy praktikus fiók rekeszekkel segít, amelyek fölé (a nagyobb áttekinthetőség érdekében) üvegpolcot szerelhet be. A Flex gardrób kiegészítői között üveg előlappal ellátott fiókokat is talál, amelyeknek köszönhetően láthatja, mit rejtenek.

Ruhatár tervezése? Nagyszerű! Gondoljon a belső világításra is! Különösen nagyra fogja értékelni sötétedés után, amikor kedvenc ruháját keresi.

4. Összeszerelhető!

A Flex szekrényt saját maga is összeszerelheti, de mi is elkészíthetjük Ön helyett. Tudjuk, milyen nehéz összeszerelni a nagy bútorokat, különösen szűk és alacsony helyiségekben, ezért úgy döntöttünk, hogy más megoldást találunk! A Flex szekrény összeállításához nincs szükség további helyre. Ez egy olyan bútordarab, amelyet „állva” össze lehet szerelni anélkül, hogy aggódnia kellene a szűk helyek vagy az alacsony mennyezet miatt. De ez még nem minden! A szekrény alsó lapját lábak segítségével vízszintbe lehet állítani, így a Flex szekrény még a padló egyenetlenségéhez is alkalmazkodni fog!

Ha mégis bizonytalan a Flex gardróbszekrény tervezésénél, vagy segítségre lenne szüksége, állunk szíves rendelkezésére!