Lakberendezés beépített bútorokkal – most még olcsóbb is!

A nagy könyvszekrény nem fér el a sarokban, a háromajtós gardróbszekrény mellé nem fér be az ágy. Az előszobabútor tíz centivel szélesebb, mint amennyi hely van számára… Ismerős problémák? Ezzel szemben a beépített bútorokkal sokkal könnyebb az élet, a lakberendezés! De hol tudunk alkalmazni beépített szekrényt, bútort? A klasszikus konyhabútor és gardróbszekrény mellett – sokan nem tudják –, de beépített bútort tehetünk a fürdőszobába vagy az előszobába is! A helytakarékos megoldásokkal nagyobb teret, praktikus és dizájnos tárolófelületeket, és nem utolsó sorban még pénzt is spórolhatunk!

 

A Magyar Államkincstár segítségével most a gyermeket nevelő családok ugyanis otthonfelújítási támogatást vehetnek igénybe, ami beépített bútorokra is felhasználható. A támogatással a költségek fele, de maximum 3 millió forint igényelhető vissza, ami többek között a beépített konyhabútor, beépített gardróbszekrény, fürdőszobabútor, előszobabútor, de akár beépített polc vagy tároló esetén is igénybe vehető.*

A támogatás igényléséhez készült videofilmeket, segédanyagokat itt tekintheti meg!

Milyen termékekre vehetjük igénybe a támogatást?

Beépített gardróbszekrények:

FLEX gardróbszekrények az Ön igényeire tervezve

Beépített előszobabútorok:

Cyril előszoobabútor család

Lynatet előszobabútor család

Lynatet előszobabútor család

Beépített fürdőszobabútorok

Natali mosógépszekrények

*Figyelem, a támogatás beépíthető bútor esetében igényelhető csak! Beépíthető bútornak minősül, ami az ingatlanba állagsérelem nélkül el nem választható módon beépítésre került, így az ingatlan részét képezi. Tehát a beépített/beépíthető szekrény, gardróbszekrény, konyhaszekrény, fürdőszobaszekrény, stb. (akár hálószoba, konyha, fürdőszoba, előszoba, gyerekszoba vagy ifjúsági szoba, nappali területén megvalósuló beépítés) támogathatónak minősül. Nem igényelhető azonban a támogatás a szabadon álló bútorok beszerzésére!

Nem találta meg a megfelelőt? Keressen bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy az igényeinek legmegfelelőbbet megtalálja!