Marike fogas polcos TYP2

22900 Ft

Az előszoba – belépő az otthonába; ezért rendkívül fontos megfelelően berendezni, nem szabad alulértékelnünk. Keresi a megoldást, a megfelelő berendezést, hogy az előszoba praktikus és stílusos legyen? Ilyen az egyszerű, de mégis praktikus MARIKE fogas, amely megoldja minden gondját a kabátokkal és kiegészítőkkel, jó szolgálatot tesz majd az előszobában. Az akasztók a fogas felső részén gondoskodnak vendégei kabátjairól, bundáiról. Három polca elegendő helyet biztosít a cipőknek, papucsoknak, valamint sok-sok apróságnak, amelyeknek helyet kell találnia. Praktikus kihasználása mellett örömére szolgálnak gazdaságos méretei is, ezért ideális minden helységbe. Fehér/bambusz kiszerelése könnyedén illeszkedik a többi bútorhoz. Ezt az eredeti akasztót felhasználhatja a fürdőszobában is. Kampóit törölköző és köpeny felfüggesztésére is használhatja. Polcaira hajsampont, krémeket és más kozmetikai szereket is helyezhet, amelyre a mindennapokban szüksége lehet. A tökéletes MARIKE akasztó megtalálja helyét az egész háztartásban.

Leírás

Anyag: lakkozott bambusz/MDF
Szín: fehér/bambusz
Méretei (SzéxMaxMé): 63x175x34,4 cm
Polc teherbírása: 5 kg
Kampók
Három polc
Nem alkalmas kültérbe
Szétszerelve szállítva

Annak ellenére, hogy a bambuszt általában fának minősítik, valójában egy gyorsan növő fű. Néhány fajtája eléri az 50 m magasságot is. A bambuszt különféle iparágakban használják, a divatipartól az építőiparig, de a lakberendezésbe is beépült. Bambuszból készült bútora tartós, ellenálló és szilárd. Sőt, antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik. Ideális lehetőséget kínál, hogy otthonát természetes elemekkel díszítse.

A bambuszból készült bútor karbantartása:
Az első használat előtt tisztítsa meg nedves ronggyal. Ne használjon agresszív tisztítószereket! Óvakodjon a bútor vízzel történő találkozásától, tartsa szárazon! Ne tegye ki a közvetlen napsütésnek, ugyanis az anyag idővel megszürkülhet. Ne tegye ki eső hatásának, az penészesedéhez vezethet. A rendszeres karbantartáshoz elég egy nedves rongy.